Disclaimer

DISCLAIMER VOOR “Oport”

Als u vragen heeft of meer informatie over onze disclaimer nodig heeft, neem dan contact met ons op via info@oport.be .

ALGEMEEN

Alle informatie op deze website – https://oport.be – is ter goeder trouw gepubliceerd en is uitsluitend bedoeld ter informatie. “Oport” biedt geen absolute garanties met betrekking tot de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de gegevens vermeld op haar website. Elke actie die u als bezoeker onderneemt op basis van de informatie op deze website wordt beschouwd als een actie op eigen risico. Foto’s, prijzen en producten op de website van “Oport” kunnen verschillen van de werkelijkheid. “Oport” kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

LINKS NAAR EXTERE WEBSITES

U kunt via onze website andere websites bezoeken door hyperlinks naar externe websites te volgen. Hoewel “Oport” ernaar streeft haar website uitsluitend van kwalitatieve links te voorzien, hebben wij geen controle over de (aard van de) inhoud van deze websites. Links naar externe websites kunnen niet worden beschouwd als een aanbeveling voor de inhoud van deze websites. De eigenaar (s) en / of inhoud van deze websites kunnen onaangekondigd veranderen voordat Oport” de mogelijkheid heeft om de relevante (slechte) link te verwijderen.

Houd er rekening mee dat zodra u de website van “Oport” verlaat, andere websites hun eigen privacybeleid en -voorwaarden hebben. “Oport” heeft hier geen controle over. Het wordt aanbevolen om de algemene voorwaarden en het privacybeleid van dergelijke sites te bekijken voordat u een overeenkomst sluit of informatie beschikbaar stelt.

TOESTEMMING

Door onze website te gebruiken, geeft u aan deze disclaimer te hebben gelezen en aanvaard.

WIJZIGINGEN

Als de inhoud van deze disclaimer verandert, wordt de toegevoegde informatie hier gepubliceerd.

Bekijk hier onze privacy policy
Bekijk hier onze cookie policy